Επίσημος διανομέας προϊόντων Optonica Led στην Ελλάδα
211 72 55 427 sales@lightingexpert.gr
superenergy Search

Οφέλη LED

Τα οφέλη από τη χρήση φωτισμού LED σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πυράκτωσης ή εξοικονόμησης ενέργειας λαμπτήρες είναι πολυάριθμα, με τις λυχνίες LED θα απολαύσετε  επιδόσεις συμβατικού φωτισμού σχεδόν σε κάθε πιθανό τρόπο. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη που θα έχετε από τη μετάβαση σε LED:

Εξοικονόμηση Ενέργειας
LEDs χρησιμοποιούν τουλάχιστον 20% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς λαμπτήρες, με τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έως και 90% έκπτωση στους ενεργειακούς λογαριασμούς σας, σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλαγή σε LED και η επένδυσή σας θα πληρώσει για τον εαυτό της πολύ νωρίτερα από ό, τι θα περιμένατε.
 
Ασφαλής
Ο φωτισμός LED είναι ασφαλέστερος τόσο από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως όσο και από τους λαμπτήρες φθορισμού. Επειδή δεν υπάρχει υδράργυρος στους λαμπτήρες LED, μπορούν εύκολα να διατεθούν προς απορρίματα στο τέλος του κύκλου ζωής τους και δεν απαιτούν εξειδικευμένες μεθόδους ανακύκλωσης . Επίσης, επειδή οι λαμπτήρες LED είναι πιο ισχυρή από τους λαμπτήρες φθορισμού, ο κίνδυνος θραύσης μειώνεται σημαντικά, καταργώντας τη δυνατότητα θραύσης των λαμπτήρων και απελευθερώνοντας επικίνδυνα θραύσματα . Το άκαμπτο πλαίσιο στου λαμπτήρες LED τους καθιστά ανθεκτικούς στους κραδασμούς και τις επιπτώσεις. Ως αποτέλεσμα, τα LED είναι ιδανικά για βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι επίσης κατάλληλα για χώρους παρασκευής τροφίμων, όπου το δυναμικό για μια λάμπα πυρακτώσεως γκρεμίστηκε μπορεί να είναι σοβαρές.

Διαρκούν περισσότερο
Όχι μόνο οι λαμπτήρες LED λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, αλλά διαρκούν και πολύ περισσότερο. Με το σύστημα φωτισμού LED στο χώρο, αλλαγές λαμπτήρα είναι ένα σπάνιο περιστατικό. Όταν έρθει η ώρα επιτέλους να αντικαταστήσει μια λάμπα LED, απλά και υποδοχές από τα νέα υποδοχές για να τοποθετήσετε γρήγορα και εύκολα. Με την παραγωγή των παραδοσιακών λαμπτήρων 60 watt έχει παύσει πλέον, δεν υπήρξε ποτέ ένας καλύτερος χρόνος για να μεταβείτε σε φωτισμό LED και να αρχίσει να αποκομίσουμε τα οφέλη.Φωτισμός LED μπορεί να χρησιμεύσει ως μια άμεση αντικατάσταση για το βιδωτό πυρακτώσεως ή συμπαγών λαμπτήρων φθορισμού. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους, φώτα LED διατηρούν σταθερά φωτεινότητα τους και δεν είναι επιρρεπείς σε εξασθένιση. Επιπλέον, λαμπτήρες LED δεν επηρεάζονται από επανειλημμένα να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί, που τους καθιστά λιγότερο επιρρεπείς σε αποτυχία.
 
Ευέλικτο
Η σειρά των LED φωτισμού διαθέσιμα στυλ είναι πολλές, όπως είναι το φάσμα των χρήσεων που μπορεί να τεθεί σε. Λόγω του μικρού μεγέθους τους, λαμπτήρες LED μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε, με την ελάχιστη εισβολής, αλλά μέγιστη φωτεινότητα. Σε ιστορικά κτίρια, τα LED είναι μια ιδανική επιλογή, καθώς μπορεί να ανασταλεί από ή διακριτικά ενσωματωμένη σε οροφές χωρίς να επηρεάζεται από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του δωματίου. Σε σύγχρονα σπίτια και γραφεία, τα LED είναι και πάλι μια λογική επιλογή, με uplighting, downlighting, τοίχο και επιφανειακή, έπιπλα, εξωτερική, υποβρύχια, το λιανικό εμπόριο και εμπορικές λύσεις φωτισμού όλα τα διαθέσιμα.

Επειδή η τεχνολογία φωτισμού LED είναι κατεύθυνσης, είναι δυνατόν να γίνει ένα κομβικό σημείο των περιοχών σκάλας, πάγκους κουζίνας ή οθόνες κατάστημα. Όταν η μη-κατευθυντικό φωτισμό απαιτείται, των διαχυτών ή των πολλαπλών κατευθύνσεων LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό αποτέλεσμα. Η χωρική διάχυση του φωτισμού LED ελέγχεται εύκολα, ώστε ο φωτισμός να προσαρμοστεί τέλεια για να επιτευχθεί το τέλειο περιβάλλον. Φωτισμός LED μπορεί επίσης να ρυθμιστεί έτσι ώστε να είναι ρυθμιζόμενο, τη χορήγηση στον καταναλωτή πλήρη έλεγχο της διάθεσης και της έντασης του δωματίου. Χρησιμοποιώντας το RGB (κόκκινο, πράσινο, μπλε) χρώμα ανάμειξης αρχή, είναι δυνατόν να ρυθμίσετε φώτα LED σε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων. Αυτό το καθιστά ιδανικό φωτισμό με LED για εφαρμογές φωτισμού συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών και κτίριο για χρήση σε δρόμους και λίμνες.

Φιλικά προς το περιβάλλον
οι επιχειρήσεις, τόσο στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα τώρα υποχρεωμένη να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, είτε στο πλαίσιο υφιστάμενων κανόνων ή ως προ-συμμόρφωση, εν αναμονή της επικείμενης νομοθεσίας. Ο φωτισμός LED είναι ένας τομέας στον οποίο οι οργανισμοί μπορούν να λάβουν σαφή μέτρα για να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας. Οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς είναι πλέον υποχρεωμένοι να μαρτυρούν ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την εξοικονόμηση πόρων του προϋπολογισμού προς όφελος των φορολογουμένων ή τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η συνεχής επίκληση ξεπερασμένες τεχνολογίες, όπως οι λαμπτήρες πυράκτωσης είναι μια σπάταλη πολιτική, που είναι αδύνατο να δικαιολογηθεί σε μια εποχή όλο και μεγαλύτερη προϋπολογισμούς.