Επίσημος διανομέας προϊόντων Optonica Led στην Ελλάδα
close-menu-panel

Λαμπτήρας Aποστείρωσης Υπεριώδους Ακτινοβολίας+ OZONE 38W Λευκό Χρώμα

Κωδικός: 060761

Η φορητή μονάδα αποστείρωσης υπεριώδους ακτινοβολίας χρησιμοποιείται για την αποστείρωση μικρών χώρων όπως κουζινών, τουαλετών, δωματίων, αποθηκών, ασανσέρ και είναι ιδανική για κάθε χώρο με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και αποστείρωσης αέρα και επιφανειών από Ιούς και Βακτήρια.

Προσοχή: Την ώρα που λειτουργεί η συσκευή ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν στον χώρο Άνθρωποι - Ζώα - Φυτά.

Κατασκευαστής: Optonica Led
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη παράδοση
Τιμή
Δεν υπάρχει μέθοδος αποστολής

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΧΩΡΩΝ

Η φορητή μονάδα αποστείρωσης υπεριώδους ακτινοβολίας χρησιμοποιείται για την αποστείρωση μικρών χώρων όπως κουζινών, τουαλετών, δωματίων, αποθηκών, ασανσέρ και είναι ιδανική για κάθε χώρο με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και αποστείρωσης αέρα και επιφανειών.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ

Η αποστείρωση επιτυγχάνεται μέσω της εκπομπής υπεριώδους ακτινοβολίας UVC, παρέχοντας συνεχή εκπομπή φωτός, το οποίο αποδεδειγμένα μεταλλάσσει τη δομή του DNA των λοιμωδών βακτηρίων και σπόρων και εξαλείφει τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμώξεων από μολυσματικές επιφάνειες συχνής επαφής - χρησιμοποιείται σε ΜΗ κατειλημμένους χώρους. Καθώς το φως αντανακλάται στον χώρο, καλύπτονται και οι περιοχές που είναι υπό σκιά εξασφαλίζοντας την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών και επομένως μια αποτελεσματική αποστείρωση.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η μονάδα έχει κατασκευαστεί για να αποστειρώνει τον χώρο από ένα μόνο σημείο χωρίς να απαιτεί την παρουσία χειριστή κατά τη διάρκεια της αποστείρωσης.

Η μονάδα είναι φορητή και ρυθμιζόμενη, με χρονοδιακόπτη καθυστέρησης λειτουργίας & τηλεχειριστήριο για πρόσθετη ασφάλεια. Η χρήση της είναι φιλική προς το περιβάλλον, χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και δεν απαιτεί τη χρήση χημικών ουσιών.

 

Περιοχή Χρήσης Χώρος Χρόνος Χρήσης
15τ.μ. κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπα 15 λεπτά
30τ.μ. καθιστικό, σαλόνι 30 λεπτά
60τ.μ. σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, σχολική αίθουσα 60 λεπτά

 


Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Διαστάσεις 210x110x460 mm
Εμβέλια 60 τ.μ.
Ισχύς σε Watt 38W
Πιστοποιητικά CE-ROHS
Στεγανότητα IP20
Συχνότητα 50-60 Hz
Τάση λειτουργίας 220-240V/AC
EAN Code 3800156607613
Εγγύηση 2 Years
Τεμάχια/Συσκευασία 1